Fruity muffins

16.10.12


Hi! Today I want to share a very simple recipe. I love to experiment in the kitchen, normally when I bake something I like to add something new to the recipe, just to try!
So yesterday I tried this muffin recipe adding persimmons and Nutella... so yummy.

  • 0.50 lb of all purpose flour
  • 1/2 Teaspoon of powder soda
  • a pinch of salt
  • 2 1/2 of baking powder
  • a pinch of cinnamon
  • 0.50lb of chopped fruit
  • 1 egg
  • 100 ml of oil
  • 0.40 lb of sugar
  • 250ml of yogurt
  • Nutella and crocanti (optional)
First of all mix the solid ingredients less the sugar, then add the chopped fruit.
Mix all the liquid ingredients with the sugar, and add slowly the mixture to the other ingredients.
Bake it at 356ºF 20-25 minutes. 
Add Nutella on the top and eat!

Hola! Hoy quiero mostraros una receta muy simple. Me encanta experimentar en la cocina, normalmente cuando cocino algo me gusta añadirle algo nuevo a la receta, solo por probar!
Así que ayer probé esta receta de muffins añadiéndole caquis y Nutella... buenísima.

  • 250g de harina para todo uso
  • 2 1/2 cucharaditas de levadura en polvo
  • 1 pizca de canela
  • 1/2 cucharadita de bicarbonato sódico
  • 1 pizca de sal
  • 200g de la fruta que quieras
  • 1 huevo
  • 180g de azúcar
  • 100ml de aceite
  • 250ml de yogur
  • Nutella y crocanti (opcional)

Primero de todo mezcla los ingredientes sólidos sin el azúcar, luego añade la fruta troceada. Mezcla todos los ingredientes líquidos con el azúcar, y añadelo poco a poco a la mezcla de los otros ingredientes.


Hornéalo a 180ºC unos 20-25 minutos.

Añade Nutella en la parte de arriba y a comer!


Bon apettit!
Lauryn.

3 comentarios:

Harley dijo...

just found your blog and it is so lovely. i love your artwork!

Imaginary Confetti Club dijo...

Yum yum yum.
I love that illustration of you.

maria oliver dijo...

qué ricas!!!

un beso