Yumm! Today I tested this two vegetarian recipes and they're very good!On Tuesday Fran and I went to a restaurant called "Es rebost" in Palma to celebrate our anniversary (4 years!) and we ate this salad. I tried to copy the recipe, it doesn't taste the same but I'm very close!
Also I made bean burgers for the first time. Tasty and healthy.Ñamm! Hoy he probado estas dos recetas vegetarianas y están muy buenas!El martes pasado Fran y yo fuimos a un restaurante llamado "Es rebost" en Palma para celebrar nuestro aniversario (4 años!) y comimos esta ensalada. He intentado copiar la receta, no sabe igual pero estoy muy cerca!
Además he hecho hamburguesas de judías rojas por primera vez. Sabrosas y sanas.
Also I made bean burgers for the first time. Tasty and healthy.Ñamm! Hoy he probado estas dos recetas vegetarianas y están muy buenas!El martes pasado Fran y yo fuimos a un restaurante llamado "Es rebost" en Palma para celebrar nuestro aniversario (4 años!) y comimos esta ensalada. He intentado copiar la receta, no sabe igual pero estoy muy cerca!
Además he hecho hamburguesas de judías rojas por primera vez. Sabrosas y sanas.
Ingredients for 4 burguers:
- 400g of red beans
- 100g of white mushrooms finely chopped
- 1 onion
- 1 garlic clove, finely chopped
- ½ tbsp cumin
- a pinch of salt
- a pinch of pepper
- 2 tbsp chopped of fresh flat-leaf parsley
- vegetable or olive oil
- plain flour
Heat the oil in a pan. Add the onion and cook for 5 minutes or until softened. Add de garlic and cumin and cook for a further minute. Add the mushrooms and cook for 4-5 minutes until all the liquid has evaporated.
Mash the beans with a fork and stir into the mixture, season with salt and pepper. Mix and cook a few minutes.
Divide the mixture into 4 portions, dust lightly with flour and shape into flat, round patties. Cook under the grill (or a pan) with the oil for 4-5 minutes on each side.
Ingredients for pasta salad:
- 250g of pasta
- 1 onion
- 3 leeks
- 200g of white mushrooms
- olive oil
- salt
Boil the pasta. Chop the onion, the leeks and the mushrooms and cook into a pan with the oil until all is softened but not cooked at all (it depends of your taste! I like the onion a bit crispy)
Mix all with the pasta, and let it cool.
Enjoy! This recipe is very easy to play with, change the ingredients or add something more! :)
Mix all with the pasta, and let it cool.
Enjoy! This recipe is very easy to play with, change the ingredients or add something more! :)
Lauryn.
Ingredientes para 4 hamburguesas:
- 400g de judías rojas
- 100g de champiñones cortados muy finos
- 1 cebolla
- 1 diente de ajo cortado muy fino
- ½ cucharada de comino
- un poco de sal
- un poco de pimienta
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- aceite vegetal o aceite de oliva
- harina
Calienta el aceite en una sartén. Añade la cebolla y cocínala unos 5 minutos hasta que esté blanda. Añade el ajo y el comino y cocínalo durante un minuto más. Añade los champiñones y cocínalo uno 4-5 minutos hasta que se haya evaporado todo el líquido.
Aplasta las judías con un tenedor y añádelo a la mezcla, sazónalo con la sal y la pimienta. Mézclalo y cocínalo durante unos minutos.
Divide la mezcla en 4 porciones, con las manos enharinadas haz la forma las hamburguesas planas y redondas. Cocínalas en el grill (o en la sartén) con un poco de aceite durante unos 4-5 minutos en cada lado.
Ingredientes para la ensalada de pasta:
- 250g de pasta
- 1 cebolla
- 3 puerros
- 200g de champiñones
- aceite de oliva
- sal
Hierve la pasta. Corta la cebolla, los puerros y los champiñones y cocínalos en una sartén con el aceite hasta que se hayan ablandado pero que no se hayan cocinado del todo (esto depende de tu gusto, a mi me gusta la cebolla un poco crujiente). Mézclalo todo con la pasta y déjalo enfriar.
A disfrutarlo! Es muy fácil jugar con esta receta, cambia los ingredientes o añádele algo más!
Lauryn.
3 comentarios:
Oh my gosh this looks so yummy! Thanks so sharing.
Carlee
Almost Endearing
That looks great! I might have to give it a go too:)
blueeyednightowl.blogspot.com/
Holy yumtastic this looks SO good... veggie burgers are my very favourite thing to make in the whole world... I am inspired. Thank you for posting the recipe! Love Elle xo
Publicar un comentario